dimecres, 4 de febrer del 2015

EL CURTMETRATGE!!! (CURS 2014-15)


Ja tenim enllestit el curtmetratge! 
Heu fet una molt bona feina i aquí en tenim el resultat!

Recordeu de deixar al bloc els vostres comentaris sobre que us ha semblat el projecte, fer la pel·lícula i el resultat final!!

FELICITATS!!!!

17 comentaris:

  1. És una experiènicia que a més a més de ser enriquidora i bonica, és una forma d'aprendre el que hi ha darrere (i no tan darrere) les càmares d'una forma divertida.
    És una sort haver-ne pogut gaudir.

    Nil

    ResponElimina
  2. Ha estat interesant l'experiencia al fer el rodatge a part de les explicacións sobre el tema de l'audiovisual.
    T'agraïm tot el que has fet per què el curtmetratge s'hagi pogut fer.
    Arturo.

    ResponElimina
  3. El projecte m'ha semblat molt interessant tant en fer-ho com en aprendre la teoría. Ha valgut la pena fer la pel·licula ja que ha estat una bona experiència. Gràcies per la teva paciència i col·laboració.
    Eirene

    ResponElimina
  4. L'experiencia de fer un curtmetratge m'ha agradat molt. Mai ho oblidarè, ha sigut molt divertit.
    T'ho agraïm Iaco!
    Aida.

    ResponElimina
  5. Ha sigut una experìencia molt bona i divertida! Gràcies Iaco per el teu temps!
    Àlex.J

    ResponElimina
  6. A sigut una experiència molt bona saber mes coses sobre les pel·lícules. Moltes gràcies Iaco!!
    Marc

    ResponElimina
  7. M'ha ensenyat que fer un curtmetratge és més dificil del que sembla ja que hi ha molt treball a darrere les càmares per poguer gravar cada escena que després no es veu .Però amb aquesta experència hem pogut veure i fer tot el que hi ha a darere.

    Kaitan

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt veure com es fa una pel·lícula des de dins i com un conjunt d'escenes han format aquest crutmetratge.
    Gràcies Iaco.
    Xavi.

    ResponElimina
  9. Ha sigut una experiència per ha prendre les arts del cinema que molts no sabíem. Gracies a tu hem après moltes coses, el curtmetratge ha estat divertit i una experiència molt bonica per recordar .
    Alex Carrasco

    ResponElimina
  10. Ha sigut una experiència molt interessant i productiva per mi. Sobre tot m’ha agradat aprendre a com utilitzar servir la càmera. Al final, tot ha encaixat molt bé i la música concordava molt bé amb les escenes :)

    Luke

    ResponElimina
  11. Crec que la pel·lícula ha sortit molt bé! Al principi alguns estavem bastant desanimats, perquè a l’hora de fer tota la feina de gravar-la, amb el so i els actors no semblava que hagués de quedar bé, ja que hi havia moltes interrupcions. Però ara que ens han ensenyat el resultat, hem quedat parats. No pensavem que quedaria tan complert i rodó. La música i les llums hi han contribuit molt, s’ha de dir, i hem quedat tots força satisfets. Gràcies Iaco!!
    Beth

    ResponElimina
  12. Realment m’ha sorpres molt, ja que, encara que vam gaudir molt fent-la no esperava gaires bons resultats... Però ha quedat preciós!!! Aquesta experiència ens ha servit per ser conscients de tot el treball que hi ha darrere les càmeres i per enriquir el nostre coneixement sobre el cinema.
    Moltes gràcies Iaco per la teva paciència i dedicació, ha quedat genial!
    Sofia

    ResponElimina
  13. Una de les millors experiències!! Ha estat increïble tot el treball darrere el curtmetratge, tot l'esforç i les ganes que l'hi hem ficat, una experiència per recordar! Moltíssimes gràcies per tot Iaco!

    martha

    ResponElimina
  14. M'ha encantat poder fer aquest curmetratge. Els efectes de llum, la música, el paissatge... tot en general contribueix a aquest magnífic resultat. Quan estàvem grabant no em podia imaginar que quedés tan bonic. També hem après la feina que hi ha darrere un film de set minuts. Moltíssimes gràcies

    ResponElimina
  15. Al principi pensava que no sortiria bé perquè vam de repetir vàries escenes, repetir-ho, no quedava temps per acabar-ho, anar fins l’Espelt diverses vegades, organitzar l’aula on havíem de gravar, etc. Però una vegada vist com està muntada la pel·lícula i com ha quedat , estic molt emocionada i il·lusionada amb el resultat. Aquest projecte sobre el curtmetratge que hem fet, m’ha semblat molt divertit, interessant i he après moltes coses com saber agafar una càmera fins al que hi ha darrere de les càmeres. Ha estat meravellós!!
    Gràcies Iaco.

    Ainoa

    ResponElimina
  16. M'ha agradat molt el curtmetratge, tant rodar-lo com fer-lo, ha quedat espectacular! Mentre el féiem, un aire de pessimisme indundava l'ambient,ja que feia moltde fred i vam haver de repetir moltesescenes un munt de vegades, però amb la teva professionalitat i una mica de 'màgia cinematogràfica' ha quedat d'allò més bé. Moltes gràcies per tot, fins aviat Iaco
    Cèlia M.

    ResponElimina
  17. Hola a tots!!!

    M'han encantat els vostres comentaris! De debò que valen més que tot l'or del món!

    Em fa gràcia perquè molts no esperàveu aquest resultat perquè durant el rodatge van haver-hi dificultats però de fet, és normalíssim, això és un rodatge; una llum que va canviant, un decorat que no s'acaba de construir mai, horaris que sempre es fan curts, repetir les presses fins que queden bé, un autocar que ha de marxar, un vestuari que falta...
    TOTS els rodatges tenen una part de nervis i moltes dificultats de producció que al final no es veuen a la pantalla!

    Aquest és part de l'aprenentatge; com, de forma col·lectiva solucionem els problemes i les dificultats que sorgeixen per remar conjuntament per un mateix fi.
    I el millor de tot: que heu entès que el cinema és un art que no s'entén si no és com una activitat grupal i col·laborativa.

    Estic molt content amb la feinada que heu fet!!
    MOLTES FELICITATS!!!

    Una abraçada grossa per a tots!

    Iaco.

    ResponElimina